En-til-en

 

Min en-til-en boksesessioner bliver skræddersyet til dine individuelle behov og personlige mål. Sammen definerer vi dine målsætninger, hvad enten det er vægttab, øget styrke, forbedret kondition eller teknisk boksning. Baseret på dine mål udvikler vi en handlingsplan. Undervejs evaluere vi regelmæssigt dine fremskridt og justere planen for at sikre, at du når dine mål.

Duo

Mine duo sessioner er perfekte til at holde sig i form sammen med en partner, familiemedlem, ven eller bekendt. I disse boksetræningsforløb får i mulighed for at motivere hinanden og gøre træningen mere social og sjov, uden at gå på kompromis med den personlige opmærksomhed og individuelle coaching. Hver træning vil blive tilpasset, så både dine og din træningspartners specifikke mål og niveauer tages i betragtning.

Bootcamp

Mine eksklusive boksebootcampforløb tilbyder en intensiv træningsoplevelse. En rejse, hvor en gruppe håndplukkede og dedikerede individer forenes i deres stræben efter personlig vækst og succes. Med begrænsede pladser og et fokus på kvalitet over kvantitet skabes der et tæt fællesskab blandt deltagerne, der motiverer og støtter hinanden gennem hele forløbet.

Forløbene kører over en varighed af en til tre måneder, og fokusområderne kan variere med hver ny opstart.